Zara: Prozračni materijali i ženstveni krojevi za proljeće 2012.

Piše: She.hr, Zagreb
Objavljeno 06.02.2012.

5

Zara nam je za nadolazeće proljeće i ljeto pripremila minimalizam boja, ženstvene krojeve i lepršave materijale

Zara nas uvijek ugodno iznenadi jednostavnošću svojih kreacija. Prekrasni prozračni materijali i ženstveni krojevi u minimalnom izboru boja čine ovu kolekciju krajnje elegantnom. Srebrno-bijela suknja u kombinaciji s bijelom jaknom reljefnog uzorka djeluje elegantno i posebno (foto br. 1). Kombinacija košulje dugih rukava i bermuda uvijek izgleda istovremeno elegantno i sportski (foto br. 2).

Crna kožna suknja na falde savršeno je stopljena s poluprozirnom bluzom bez rukava (3). Nije teško biti elegantna u bijelom pogotovo kada su u pitanju hlače visokog struka i bluza s dubokim izrezom na dekolteu (4). Mala crna haljina kada je upotpunjena crnim tilom koji prelazi njenu dužinu čini je klasičnim komadom za malo formalnije prilike (5). Dvodijelna haljina prorezima i izborom boja pretvorena je u ultraizazovan komad (6)

Crno odijelo koje je must have komad u ormaru, upotpunjeno tilom čini ga ekstra štosnim (7). Volančići u predjelu dekoltea i remen oko struka detalji su koji osvajaju na prvu kod ove retro look haljine (8).

> Pogledajte 30 Zarinih haljina za proljeće 2012.

she.hr


VIŠE O TEMAMAZarabluzehlače visokog strukamala crna haljinadvodijelna haljinacrno odijelovolančići
Povezano