ZARA pokazala kako izgledaju savršene hlače za proljeće

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 20.02.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

S proljećem se u naše živote vraćaju one divne, žive, sočne nijanse, a Zara predlaže da svoje novosezonske kombinacije osvježite ženstvenim hlačama u boji zelene jabuke

Tko o čemu, mi o proljeću! Ne samo da nam ta tema popravlja raspoloženje, nego i nemamo drugog izbora. Zima je, koliko god se kalendar ne slagao s tim, odradila svoje, na policama omiljenih brendova teški komadi u potpunosti su se povukli pred lepršavim kreacijama za novu sezonu.

A smjena sezona najbolje se vidi po promjenama na paleti boja. 'Dosadni' tonovi otišli su u drugi plan, sve je podređeno živim, sočnim, veselim nijansama. Jedna od boja koje će voditi glavnu riječ bit će zelena, a Zara nam je pokazala koja njena nijansa bi mogla biti pravi hit.

Zara

Zara

Ove culotte hlače visokog struka jedan su od onih proljetnih komada koji su mnogima zapeli za oko. Osvojit će vas osvježavajućom bojom zelene jabuke, baš onako kako i treba u prvim danima proljeća. Ove hlače širokih nogavica do gležnja sa prednjim džepovima i lažnim obrubljenim džepovima straga u Zari su dostupne po cijeni od 29,95 eura.

Foto: Zara

Foto: Zara

Biste li ih i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraculotte hlačezelena bojaženske hlače
Povezano