Zara novom hit suknjom spaja ljeto i jesen 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.07.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Na vrhuncu smo ljetne sezone, ali modni brendovi korak su ispred nas. U popularne trgovine stižu komadi koji će povezati ljeto i jesen, a ova je suknja u tom kontekstu među najvećim hitovima.

Koliko god ljeto dugo trajalo, dojma smo da je previše kratko, ali... Što je, tu je! Modna industrija je po starom dobrom običaju korak ispred nas, i ispred vremena, pa tako u popularne trgovine već sad lagano stižu komadi koje ćemo nositi u nadolazećem prijelaznom periodu, ali i u prvom dijelu jesenske sezone.

Niz noviteta osvježio je i ponudu superpopularne Zare, a nama je za oko zapeo jedan komad koji na tron vraća vječnu crnu boju, i nudi nam skorašnji bijeg od svih tih ludih ljetnih nijansi. Ako ste spremni za prve modne taktove nove sezone, ova je suknja pravi vjesnik novih tendencija.

Zara

Zara

Duga satenska suknja u nepogrešivom crnom izdanju dobro će se uklopiti i u kasnoljetne i u ranojesenske modne sheme i kombinacije, a izrađena je od 100% viskoze. U znaku je asimetričnog donjeg ruba s produženim stražnjim dijelom, a podjednako će dobro ići i u kombinaciji s natikačama, i sandalama, ali i tenisicama.

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena ovog Zarinog noviteta iznosi 69,95 eura (527,04 kn).


VIŠE O TEMAMAsuknjeZara
Povezano