Zara nas mami suknjom za svaki ljetni dan, i baš svaki look

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.06.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Komadi koji dobro prolaze u svim prigodama i koje je pritom lako iskombinirati s manje-više svim drugim komadima iz vašeg ormara, uključujući i različite tipove obuće, pravi su modni dragulji, a mi smo jedan takav pronašli u Zari

Ako još uvijek niste kompletirali svoju ljetnu garderobu za 2024. godinu, nema razloga za paniku! Većina ključnih i najpopularnijih komada još uvijek vas čeka na policama omiljenih trgovina, a ako nešto vrijedi uloviti - onda su to oni jednostavni i efektni komadi pogodni za različite prigode, za različite tipove obuće, ali i za kombiniranje s manje-više svim drugim komadima iz vašeg ormara.

Jedan takav (čitaj - zahvalan) komad pronašli smo na policama Zare. Djeluje nam kao dobra modna investicija, kreacija koja će ljetne dane i noći učiniti kudikamo ugodnijim.

Govorimo o ovoj jednostavnoj pamučnoj suknji niskog struka koja stiže u ljetnoj kraljici boja - bijeloj. Midi suknja izrađena od 100% pamuka upotpunjena je voluminoznim donjim rubom koji joj daje poseban šarm. "Ova midi suknja eteričnog ljetnog izgleda istakne dizajnom blago lepršavog pada i niskog struka. Gornji umetak joj pruža strukturu, a pamučna tkanina jamči laganu udobnost i ležernost", kažu iz Zare.

Zara

Zara

Cijena ovog ljetnog komada iznosi 59,95 eura.


VIŠE O TEMAMAsuknjeZaramidi suknje
Povezano