ZARA nas mami haljinom koja je čisto proljetno savršenstvo!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.03.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Svaka čast svim tim divnim bojama i uzorcima koje nam donosi nova sezona, ali efektna bijela haljina u proljetnim i (posebno) ljetnim danima je iznad svega!

Nadolazeće proljeće dosad smo uglavnom promatrali kroz prizmu boja (od zelene do boje fuksije) i trendovskih uzoraka (cvijeće, animal print, geometrija...) koji se vraćaju u velikom stilu. Ali klimatološki ljepši i vedriji dio godine ipak je vezan uz neke klasike koje instant trendovi teško mogu nadmašiti. Ono što je u zimskim danima veličanstvena mala crna haljina, u ovom sunčanijem dijelu godine definitivno je njena "mlađa sestra" - mala bijela haljina!
Nosit će se u proljetnim danima, a u ljetnom dijelu godine bit će nenadmašna. I u dnevnim i u večernjim prigodama!
A jednu savršenu naši su modni radari detektirali na policama Zare. Ova bijela haljina od popelina s bisernim perlicama pravo je modno savršenstvo s kojim jednostavno ne možete pogriješiti. I djeluje nam kao iznimno ugodan i udoban komad koji će dodatno uljepšati nadolazeću sezonu.

Zara

Zara

Kratko rezana haljina s ovratnikom s umjetnim biserima i dugim rukavima u Zarinim je trgovinama dostupna po cijeni od 279,90 kuna, a mi ne sumnjamo da ćemo je uskoro viđati i na zagrebačkoj špici. Čim temperature malo skoče!

Dakle, sviđa li se i vama?

VIŠE O TEMAMAhaljineZarahaljine od popelinabijele haljine
Povezano