Zara: Kaputi (i poneka jakna) za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: I.B., Foto i cijene: Zara
Objavljeno 28.08.2013.

208

Dizajnerski tim obožavane španjolske modne kuće Zara svojski se potrudio da nam uljepša sive jesenske dane

Oduševljenje izazvano Zarinom reklamnom kampanjom nije splasnulo ni nakon što smo počeli grebati ispod površine nove kolekcije. Na meti nam se među prvima opravdano našla linija kaputa i (kaputolikih) jakni. S dobrim razlogom, jer - osim što su u trendu - topli kaputi kapitalna su jesensko-zimska investicija, većini djevojaka značajnija i isplativija od kupovine haljine ili nakita.

Iako i dalje plovimo high-street oceanom, Zarini su modeli cjenovno viši rang u odnosu na ono što nudi konkurentski H&M. Nećemo ulaziti u to jesu li cijene ispraćene kvalitetom, ali dizajnerski tim ove obožavane španjolske kuće svojski se potrudio da nam uljepša sive jesenske dane.

Svi tipovi kaputa (kao i srodnih im jakni), i dugi i kratki, i topli zimski i laganiji rujansko-listopadski, i minimalistički elegantni i oni estetski slojevitiji, u novoj su sezoni uglavnom crni. Uz par izuzetaka u zelenoj (uglavnom military), smeđoj i sivoj. Ako baš želite ići drugom stranom, vatreni i oblikom pomalo avangardni crveni kaput Zarin je joker, pobjednička karta sklone poigravanju!

15 nama najzanimljivijih modela iz prvog dijela kolekcije za jesen/zimu 2013/2014. pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAjaknekaputiZaraženske jaknemilitary kaputivojnički kaputikratki kaputidugi kaputibaloneriduge jakne
Povezano