Zara je ovom haljinom očarala fanove, biste li je i vi nosili?

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 31.05.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Bijela boja preuzima apsolutni primat i bit će dominantna sve do jesenske sezone, ali ako u narednom periodu ipak želite zaigrati na crno, jedna haljina s potpisom Zare djeluje kao savršeno rješenje

Ljeto je pred vratima, u izlozima najpoznatijih brendova njegov dolazak sugerira nam sve veći udio komada u bijeloj boji, koja će i ove godine u najtoplijim mjesecima voditi glavnu riječ. No, ako iz nekog razloga ne želite igrati na bijelu, crna je uvijek dobra alternativa. Čak i u ljetnom dijelu godine!

A brojne obožavateljice Zare ovih su dana u ormaru poželjele baš jednu haljinu u crnom izdanju koja na listi bestselera kotira sve bolje, uz bok seriji haljina u onim tipičnim ljetnim bojama i uzorcima, od bijele i zelene do cvijeća.

Ova midi haljina u stilu košulje ima onaj toliko traženi 'cool' efekt, a izrađena je od 100% pamučne pređe. U znaku je preklopnog ovratnika i kratkih podvrnutih rukava, a upotpunjena je detaljima ažura, našivenim džepovima s preklopima na prsima i podesivim vezanjem pojasom.

Foto: Zara

Foto: Zara

Ako vam se sviđa, za ovu ćete hit haljinu morati izdvojiti 69,95 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineZaramidi haljine
Povezano