Zara je ovim hlačama pogodila u sridu, baš svi ih žele

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.04.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Hlače mrkva kroja mnogima su prvi izbor za aktualnu proljetno-ljetnu sezonu, jedne takve zasjenile su sve druge komade u Zari, a podjednako dobro prodaju se u tri trendi boje

Vrijeme nam nikako ne ide na ruku, svi čekamo taj konačni dolazak onog pravog, klimatološkog proljeća kako bismo isfurali sve te divne komade iz novih kolekcija i u potpunosti se prepustili svim uzbuđenjima sunčanog dijela godine. U tom iščekivanju, u tom međuprostoru između zime i proljeća, počastite sebe jednim novim komadom i kompletirajte svoju proljetno-ljetnu zbirku!

Provjerili smo što je ovih dana hit na policama Zare. I vjerujte nam, ništa tamo nije popularno kao jedne hlače koje su zaposjele čak tri od prve četiri pozicije na listi travanjskih bestselera.
 
Zara

Zara

Riječ je o hlačama mrkva kroja s naborima koje se najbolje prodaju u ružičastobež boji, a tražene su i u crnoj te u boji kamena. Hlače srednje visokog struka začinjene su prednjim naborima i naborima s gumbima na rubovima nogavica, a bit će odličan izbor u kombinaciji s vašim omiljenim sandalama. Samo čekamo dolazak sunca i visokih temperatura!

Foto: Zara

Foto: Zara

Ove hit hlače u Zari su dostupne po cijeni od 39.95 eura (301 kn), a vi nam recite biste li ih nosili te u kojoj boji su vam najprivlačnije!


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraženske hlačehlače mrkva kroja




Povezano