Zara ima hlače koje će biti hit u prvom dijelu 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 01.01.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Crne hlače od umjetne kože i u prvom će dijelu 2023. biti jedan od najpoželjnijih komada, a izvrstan primjerak pronašli smo u Zarinom odjeljku s novitetima

Nova godina, nove želje, nova očekivanja... i nova moda? Pa, u svijetu mode odavno ništa nije uz doslovnom smislu "novo", trendovi se recikliraju i vraćaju, a među njima su i komadi koji - osim što im možemo nalijepiti epitet 'trendi' - idu i u red čistih modnih klasika.

E pa, u toj kategoriji klasika definitivno treba rezervirati mjesto i za hlače s efektom kože, koje su uvijek dobrodošao komad, a posebno u ovom hladnijem dijelu godine. I, ako je suditi po novitetima iz high-street trgovina, bit će jedan od popularnijih komada u prvom dijelu 2023.

U Zaru je stigao jedan divan primjerak ovih (i hit i klasik) hlača koji privlači pažnju u prvim satima 2023. godine. Riječ je o nepogrešivim crnim hlačama od umjetne kože trendovskih nogavica bez šavova koje će biti savršeno osvježenje za sve vaše zimske modne sheme. I to u pravom trenutku, na početku godine, kad svi vapimo za 'refreshom' i novom modnom energijom.

Zara

Zara

Cijena? 29,95 eura.


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraženske hlačekožne hlače
Povezano