Zara ima haljinu koju svi žele, na vrhu je liste bestselera

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 30.08.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Ništa u jesensko-zimskim danima ne prolazi tako dobro kao vječna mala crna haljina, a nova lista bestselera u Zara trgovinama to najbolje potvrđuje

Kad je riječ o komadima za hladniji dio godine, tron je - bez obzira na aktualne trendove - po pravilu rezerviran za komad od kojeg sve kreće. Govorimo o jednom od najvećih klasika, veličanstvenoj i neprikosnovenoj maloj crnoj haljini, komadu koji uvijek mora biti u ormaru svake djevojke koja drži do sebe i koja bar površno prati modu.

I sve što smo rekli vrijedi i za ovu nadolazeću jesensko-zimsku sezonu, a najbolja potvrda stiže nam sa Zarine liste bestselera, gdje je na prvom mjestu 'zacementirna' baš jedna, pogađate, mala crna haljina!

Ništa se, dakle, ovih dana u Zari ne prodaje tako dobro kao ova kratka satinirana crna haljina s preklopnim ovratnikom i V izrezom na preklop te dugim rukavima s manžetama. Iako je ovaj model dostupan u nekoliko različitih boja, od bijele do neonski ružičaste, Zarinim je obožavateljicama najprivlačnija u crnom izdanju. Ova haljina s nabranim detaljima pravi je klasik i dobro će proći u različitim prigodama, a za nju treba izdvojiti 229,90 kuna.

Zara

Zara

E sad, vi nam recite biste li i vi rado posjedovali ovaj Zarin bestseler! Da ili ne?


VIŠE O TEMAMAhaljineZarakratke haljinecrna bojamala crna haljinahaljine dugih rukava
Povezano