Zara ima haljinu koja će obilježiti ljeto, jednostavno je neodoljiva

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.04.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Bijela haljina koja slijedi najveće trendove sezone najbolja je moguća najava nadolazećeg ljeta, a baš takva kreacija zasjela je na prvo mjesto nove Zarine liste bestselera

Klimatološki je proljeće ove godine zakazalo, ali, po svemu sudeći, ljeto bi mogo doći - prije ljeta! A tome u prilog ide i povećana potražnja za onim laganim, prozračnim, svijetlim komadima specijaliziranim za visoke temperature. I to su vijesti koje smo - nakon svih tih silnih kiša, vjetrova i oblaka - željeli!

Sve rečeno potvrđuje i nova, izmijenjena lista najprodavanijih komada na policama sveprisutne i obožavane Zare, na čije je prvo mjesto zasjela jedna naprosto neodoljiva hajina koju možemo promatrati kao savršen modni 'teaser' nadolazećeg ljetnog dijela godine.

Zara

Zara

Prvo mjesto na Zarinoj listi bestselera preuzela je ova očaravajuća midi haljina u boji koja i simbolozira ljeto - veličanstvenoj bijeloj! Riječ je o ležernoj haljini s vezom i ovratnikom izrađenim od pamuka, s dugim rukavima, pojasom na vezanje i kopčanjem gumbima sprijeda. Zbilja komad koji vrijedi imati u ormaru u ljetnim mjesecima!

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena ove hit midi haljine iznosi 59,95 eura (451,69 kn), a vi nam recite biste li je rado vidjeli i u svojoj garderobi.


VIŠE O TEMAMAhaljineZarabijela bojamidi haljinehaljine s vezomljetne haljine
Povezano