Zara hlačama koje se prodaju kao lude njajavljuje veliki trend

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 26.01.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Na kraju monotonog siječnja malo pravog modnog uzbuđenja stiže nam iz Zare. Najprodavanije hlače ovog brenda ujedno su i najava novog trenda!

Siječanj je i u modnom, kao i usvakom drugom smislu, pomalo dosadan, ali za malo pravog uzbuđenja potkraj mjeseca pobrinuli su se poznati high-street brandovi koji nas polako uvode u prijelazni period i donose nam prve naznake proljetnih trendova. Novi hitovi već su se probili i na liste bestselera, pa su se tako i u Zari, u krugu najprodavanijih komada, našle jedne vrlo zanimljive hlače koje u naše živote unose dah proljeća.

Žudimo za osvježenjem, a Zara nam sugerira da bi metalik komadi mogli donijeti nešto novo. A jedan zbilja intrigantan komad metalik sjaja zasjenio je skoro sve durge novitete iz Zarine ponude.

Riječ je o upadljivim metalik hlačama slim fit kroja visokog struka s petljama za remen i neobrađenim rubovima nogavica koje su dostupne po cijeni od 39,95 eura (301 kn). I koje će dobro ići u kombinaciji s vašim omiljenim tenisicama ili pak sandalama. Iako nam sandale još uvijek djeluju kao daleka budućnost.

Zara

Zara

Sviđaju li se i vama ove hlače i što kažete na potencijalni povratak metalik komada u naše ormare?


VIŠE O TEMAMAhlačeZarametalik hlačeženske hlačetraperice
Povezano