A sada - spektakl: 15 najljepših Zarinih haljina za jesen 2015!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 23.09.2015.

668

Nećemo pretjerati ako kažemo da je Zarina kolekcija haljina za jesen 2015. spektakularna. Uostalom, uvjerite se u galeriji fotografija!

Nije tajna da Hrvatice, baš poput fashionistica iz manje-više svih ostalih dijelova svijeta, obožavaju Zaru. A dobra vijest je da nova kolekcija neće razočarati milijune sljedbenice ovog sveprisutnog španjolskog high-street branda. Uvjerili smo se u to proteklih tjedana već nekoliko puta na primjeru cipela i čizama, sada idemo uživati u kolekciji haljina za novu sezonu.

Tajming je - jednostavno - idealan! Danas je prvi dan jeseni, i mnoge će taj kalendarski fakt podsjetiti da je vrijeme za upotpunjavanje modne slagalice za beskrajno dugu jesensko-zimsku sezonu.

Zarine haljine slave ženstvenost i odgovaraju na sve jesenske izazove. Sasvim očekivano, tron je rezerviran za seriju trendovskih varijacija vječne male crne haljine, a magija se krije u sofisticianim oblicima, profinjenim materijalima i... detaljima!

Uz lepezu crnih klasika, Zara nas osvaja i lepršavim haljinama s printom, zaljubljenim crvenim, uvijek zanimljivim dvobojnim modelima te haljinama s efektom kože i denima.

15 po našem mišljenju najljepših modela iz kolekcije za jesen/zimu 2015/2016. pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineZarahaljine za izlaskedenim haljinekožne haljinemala crna haljinehaljine s printomparty haljinemidi haljinemini haljine




Povezano