Zara Beauty i u Hrvatskoj, ali samo putem online shopa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.05.2021.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Kolekcija Zara Beauty bit će lansirana 13. svibnja na platformama u Europi, SAD-u, Kanadi, Meksiku, Kini, Južnoj Koreji, Japanu, Australiji i Novom Zelandu

Zara 12. svibnja lansira svoju prvu sveobuhvatnu kolekciju proizvoda za uljepšavanje s  ciljem  stvaranja cjelovite palete proizvoda koji će - bez obzira na boju kože, spol ili osobni stil - biti poželjni i privlačni svima koji drže do svoje individualnosti i doživljavaju ljepotu iz jedne nove perspektive.
Svi proizvodi napravljeni su od prirodnih sastojaka najviše kvalitete, sigurnih za upotrebu i koji ne sadrže štetne tvari (clean formula). Višekratna ambalaža pogodna je za ponovno punjenje, a proizvodi su dostupni u više od 130 boja.
Kolekcija  proizvoda za  oči, usne, lice i nokte razvijena je pod kreativnom palicom  legendarne britanske vizažistice Diane Kendal koja je odgovorna za neke od najdojmljivijih izgleda modela s modnih pista New Yorka, Pariza i Milana i koja je surađivala s najznamenitijim  imenima  modne  fotografije. Ova  kolekcija  proizvod  je  dubokog  promišljanja i opažanja, rođena nakon više od jedne godine razvoja i virtualne suradnje između Zarinog tima u Španjolskoj i Diane u New Yorku.

Zara Beauty

Zara Beauty

Kolekcija Zara Beauty bit  će lansirana 13. svibnja na platformama u Europi, SAD-u,  Kanadi, Meksiku, Kini, Južnoj Koreji, Japanu, Australiji i Novom Zelandu, a naknadno na  Bliskom istoku u lipnju 2021. te nam pružiti holističko iskustvo kupnje koje će uključivati integrirane značajke virtualnog „isprobavanja“ na Zara.com, kao i posebna područja namijenjena ovoj kolekciji u odabranim trgovinama.

VIŠE O TEMAMAZaramake-upZara Beauty
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se