Zara Beachwear 2016: Sve (ali baš sve) što trebate za plažu!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 15.06.2016.

244

Od sandala i espadrila preko jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima pa sve do torbi i šešira za plažu - Zara i ovog ljeta ima sve za plažu!

iščekivanju službenog početka ljeta, ali više od svega onih pravih ljetnih vrućina, mnogi od nas krenuli su u finalnu potragu za svim onim slatkim modnim sastojcima bez kojih je savršeno ljeto nemoguće zamisliti. Poput većine drugih brandova, i Zara je pripremila cjelovitu kolekciju kupaćih kostima i svih mogućih i nemogućih modnih dodataka za plaži. Idemo vidjeti ono najbolje od najboljeg!
Uz elegantne, vanvremenske crne i bijele klasike, u trgovinama ovog španjolskog high-street diva čekaju vas i jednodijelni i dvodijelni kostimi s prugicama, cvjetnim uzorcima, tropskim printevima, zanimljivim vezanjima oko vrata te glamuroznim detaljima.
Kada je riječ o obući, birajte između jednostavnih ravnih sandala i ove sezone jako popularnih espadrila, koje je Zara ukrasila vezicama oko gležnja, dekorativnim zvjezdicama i prstenima.

Najslađu ljetnu ponudu upotpunjuju modni simboli plaže - stylish torbe, sunčane naočale i slamnati šeširi.

VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiZarabadićijednodijelni kupaći kostimidvodijelni kupaći kostimitorbe za plažuslamnati šeširiespadrilesandalesombrero
Povezano