Zahvaljujući Replayu, moda Los Angelesa stiže u Motovun

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.03.2019.

3

Replay na ulicama Motovuna

Replay na ulicama Motovuna

Replay je za lokaciju svoje nove posebne kolekcije, čije fotografije svi željno uskoro očekuju, izabrao bajkoviti hrvatski gradić Motovun

Inovativna kolekcija zahtijeva i inovaciju u samoj prezentaciji kolekcije, stoga se Replay sa zagrebačke adrese seli u grad filma, kako bi još bolje dočarali snagu nove kolekcije koja će vas kroz konceptualno potpuno novu kampanju, pomesti s nogu!
 
Foto: Replay

Foto: Replay

Kako je nova Replay kolekcija za proljeće/ljeto 2019. inspirirana upravo kvartom Silverlake u Los Anglesu, epicentru najvećih filmskih ostvarenja, ne čudi da su upravo ljepote Motovuna izabrane kao pozornica za jednu od najposebnijih Replay kolekcija do sada.

Foto: Replay

Foto: Replay

Iako još javno nisu otkrivena imena, dodatnu vrijednost Replay kampanji za proljeće-ljeto 2019 donosi i poznato muško lice, čiji se buntovni modni stil bad boyaa upotpunjen toplim, ali snažnim karakterom mladog oca i glazbenika, savršeno uklapa u rebel stranu nove kolekcije, dok je s druge strane, inovativna posebnost upotpunjena ženskom snagom, novim hrvatskim licem svjetskog glasa i stasa, pred kojom predstoje velike prilike.


VIŠE O TEMAMAženske trapericeReplay
Povezano