Zagrepčanke rasturile špicu i otkrile 20+ modnih recepata za zimu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.11.2017.

187

Glamurozno krzno i zavodljive minice, trendi denim i glamurozne torbice - to bi bio niz (ključnih) riječi koje najbolje opisuju finalnu špicu u studenom 2017.

Svi će se složiti da je studeni pomalo depresivan mjesec, vrijeme kada smo svi u svojevrsnom stand-by modu, u iščekivanju adventskih čarolija i božićno-novogodišnje zimske bajke. No, iako su i vremenski uvjeti i raspoloženje na ulicama sivi, Zagrepčanke su finalnu špicu u jedanaestom mjesecu iskoristile kao pravi trenutak za cjelovitu prezentaciju najvećih trendova nadolazećeg zimskog dijela sezone, a usput su se pohvalile i vrućim ulovima s hrvatske inačice black fridaya.

Iako sve o zimskim modnim krikovima manje-više znamo, cure su nam pokazale kako sve te trendovske hitove posložiti na jedan novi način - način koji spaja nosivi suvremeni glamur i retro romantiku sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Krzno (umjetno, naravno) je ona prva ključna riječ, tu sve počinje, a nosi se u svim mogućim kombinacijama. S vrućim minicama i pletenim džemper haljinama, s vintage trapericama, motorističkim gležnjačama i čizmama iznad koljena. Tamo gdje nije krzno, tu su topli elegantni kaputi, od ziheraških boja i muževnih krojeva do elegantnih modela u smjelim i strastvenim tonovima poput crvene. Sve je upotpunjeno maštovitim kapama, od beretki to pletenih klasika, ali i glamuroznim torb(ic)ama te nezaobilaznim sunčanim naočalama.

Najbolje od najboljeg - u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankebunde
Povezano