Zagrepčanka u suknji s kojom jednostavno nema greške

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 07.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crna i zelena jako su dobar modni spoj, a ova ih je Zagrepčanka uskladila na pravi način, i to uz suknju koja prolazi uvijek i svugdje

U prijelaznom smo periodu, negdje između zime i proljeća, ali opet - srećom - puno bliže toplijem dijelu godine. Te se pozitivne vibre i ranoproljetna energija mogu osjetiti i na zagrebačkoj špici, iako su vremenski uvjeti i dalje "li-la". No, prva špica u ožujku odradila je svoje i počastila nas s tridesetak novih kombinacija, i to s brojnim elementima i dodacima koji pripadaju novoj sezoni.

U iščekivanju jedne prave sunčane špice koja bi mogla i trebala donijeti eksploziju sočnih boja, na prvoj smo ožujskoj špici gledali niz crnih komada i kombinacija, a ova ih je Zagrepčanka uskladila sa superpopularnom zelenom, i to s onom njenom tamnijom varijacijom.

Klasičan crni kaput i neizbježna dolčevita našli su se u kombinaciji s dva upečatljiva komada: tamnozelenim gležnjačama s tankom potpeticom i fenomenalnom crnom kožnom suknjom visokog struka, komadom koji će biti jako popularan ovog proljeća.


Styling je upotpunila minijaturnom zelenom torbicom brenda Jacquemus, romantičnim šeširom i sunčanim naočalama s bijelim okvirima.

Pogodak ili ne - prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano