Zagrepčanka u savršenim hlačicama održala modnu lekciju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 13.08.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ako se pitate kako izgledati elegantno i stylish na visokim temperaturama, izvrstan odgovor stiže sa stare dobre zagrebačke špice

U iščekivanju onih prvih (rano)jesenskih modnih uzbuđenja, ideje i inspiraciju i dalje crpimo s vrućih ljetnih zagrebačkih špica. S jedne od njih stiže nam jedan look koji pokazuje kako izgledati elegantno i stylish na visokim temperaturama, ali koji usto može poslužiti i kao dobra inspiracija za nadolazeći prijelazni period. Bar onu njegovu prvu, topliju fazu.

Ova zagrebačka ljepotica složila je dnevnu kombinaciju bez greške. Sve je tako umjereno i odmjereno, fino posloženo, pročišćeno, smisleno i nadasve - elegantno! Odlučila se za jednostavnost koja prolazi uvijek i svugdje, ali i za neutralnu i nenametljivu paletu boja.

U prvom su planu lagane, prozračne kratke hlače visokog struka koje su se pokazale kao dobar izbor sa sportskim tenisicama u kompatibilnoj boji, dok je styling upotpunjen jednostavnim kaki-zelenim topom i ljetnim blejzerom koji je savršeno zaokružio cijelu priču.


Vi nam recite sviđa li se i vama ovo efektno dnevno modno izdanje!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano