Zagrepčanka u kultnim čizmama koje su i ove sezone IN

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 03.12.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Iako ove godine možda i nisu u najužem krugu najpopularnijih komada obuće, prepoznatljive čizme kultnog brenda Dr. Martens nisu nimalo loša ideja

Prosinac je startao u ne baš ugodnim vremenskim uvjetima, ali mi dobru inspiraciju za zimske dane i dalje crpimo sa subotnje špice koja je zaokružila uzbudljiv studeni na ulicama Zagreba. Dobri lookovi stižu kao s pokretne trake, a u prvom su planu i dalje dobre čizme i efektni zimski kaputi.

Ta dva ključna sastojka svake jesensko-zimske priče čine okosnicu i ove kombinacije koja može poslužiti kao dobro nadahnuće. Ona se odlučila za dva istinska modna klasika, i pokazalo se da nije pogriješila.

Jedan od tih klasika je prekrasan, jednostavno nepogrešiv dugi bež kaput koji se našao u kombinaciji s jednostavnom crnom dolčevitom, općim modnim mjestom skoro svakog ovsezonskog looka sa špice, crnim tajicama i čizmama koje u posljednje vrijeme baš i nismo često viđali, a koje su - kao što to ovaj styling sugerira - i dalje dobra ideja. Riječ je o prepoznatljivim crnim čizmama kultnog brenda Dr. Martens koje su se dobro uklopile u ovu elegantnu priču koja je upotpunjena i divnom smeđom torbom.


Ocijenite look, a usput nam recite i što mislite o legendarnim martama!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeDr. Martensmartensicemarte
Povezano