Zagrepčanka u hlačama kakve ovog ljeta morate imati u ormaru

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 15.05.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

I prošlosubotnja špica nam je potvrdila ono što svakako znamo: zakoračili smo u period vladavine bijele boje koju će u narednim mjesecima mnogi nositi od glave do pete. Jedan dobar primjer stiže nam sa zagrebačkih ulica.

Promjenjivi svibanj u onim pauzama između kiša donio nam je visoke temperature i prve vibre nadolazećeg ljeta. Naravno, tu mislimo i na one modne vibre te popratne promjene u našim ormarima, prvenstveno kad je riječ o odabiru boja, uzoraka i materijala. Nosimo sve lepršavije i prozračnije komade, a na ulicama Zagreba već sad dominira bijela, ta vječna (ne)boja koju mnogi s pravom doživljavaju kao modni simbol ljeta.

Pa, ako je proljeće bilo u čvrstom zagrljaju trapera, ljeto će definitivno obilježiti neodoljivi bijeli komadi. S tim da će bijelu mnogi nositi od glave do pete.

Sve to na djelu nam je pokazala ova dotjerana zagrebačka plavuša. Otvorila je ljeto prije ljeta na subotnjoj špici odjevena u bijelo od glave do pete, a najveću pažnju privlače efektne bijele hlače visokog struka koje će se dobro uklopiti u baš svaki (pro)ljetni look!

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jeste li i vi spremni za ljeto u bijelom? Zanima nas i što mislite o hlačama u ovom stilu: pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano