Zagrepčanka u hlačama kakve morate imati u ormaru

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 09.02.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crna od glave do pete i sjaj kože - to je modna formula koja dobro prolazi uvijek, a najbolji dokaz stiže nam s prve subotnje špice u veljači 2023.

Veljača, taj modni vrhunac zime, nije baš ugodna, ali za razliku od siječnja kratko traje i ima svoje romantične momente. A i proljeće se sve više primiče, pa sve skupa izgleda nekako ugodnije, podnošljivije i uzbudljivije. A za dodatnu dozu modnog uzbuđenja tu je zagrebačka špica, koja nam je prošle subote donijela niz dobrih modnih kombinacija koje stavljaju 'točku na i' zimi i pritom (još uvijek sramežljivo) otvaraju vrata nove sezone.

Vidjeli smo nekoliko izvrsnih lookova, a ovaj nas je osvojio odvažnim nizom sjajnih crnih komada s efektom kože. A nova zvijezda špice ih definitivno zna nositi na pravi način!

Upečatljivi kožni kaput kombinirala je s jednim ovosezonskim 'zicerom', crnom dolčevitom te trendovskim rock-chic čizmama prošaranim zakovicama koje potpisuje glasovita modna kuća Valentino. Sve to ne bi bilo to što jeste bez opasno dobrih crnih kožnih hlača kakve u svom ormaru treba imati svaka žena koja bar malo drži do mode.


Ukratko: jedna od zanimljivijih kombinacija u veljači, slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankemodakožne hlačekožni kaputiValentinočizme
Povezano