Zagrepčanka u haljini koja osvaja na prvi pogled

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 07.09.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Rujan je na street scenu vratio omiljeni zagrebački styling za ovo doba godine, spoj haljine i tenisica, a još jedan savršen look koji prati ovu temu stiže nam s prve rujanske špice

Prvi dio rujna poticajan je za dobru modu. Sunce prži, dobre energije ne manjka, a veliki povratak dobrih kombinacija i novih trendova rezultirao je sptekakularnom subotnjom špicom koja je na najbolji mogući način otvorila deveti mjesec u godini.

Sve je u znaku divnih kasnoljetnih kombinacija i osvježavajućih ranojesenskih komada, a spoj haljine i tenisica, svojstven ovom periodu, vlada zagrebačkim ulicama. Još jedna dobra kombinacija koja se uklapa u ovu temu stiže nam sa prošlosubotnjeg modnog spektakla u centru hrvatske prijestolnice.

Bijele tenisice nenadmašan su klasik i dobrodošao sastojak svakog prijelaznog looka; nije im odoljela ni ova atraktivna Zagrepčanka koju smo ulovili na špici. Tenisice brenda Nike kombinirala je s divnom, romantičnom haljinom s visokim prorezom i cvjetnim uzorkom koja osvaja na prvi pogled, a styling je zaokružila bijelom torbicom i nezaobilaznim sunčanim naočalama.


Jednostavno ali efektno modno izdanje - bez greške! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano