Zagrepčanka u haljini i čizmama koje 'kradu' sve poglede

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 22.01.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sa špice nam stiže jedno romantično i iznimno ženstveno modno osvježenje u nijansama boje vina, a poglede krade savršena kombinacija haljine, čizama i šešira

Uz događanja sa špice nije nam dosadno čak ni usred beskrajno dugog i mnogima pomalo depresivnog siječnja. Vidjeli smo nisku inspirativnih kombinacija u različitim stilovima i bojama, a za jedno pravo osvježenje, i to jako smisleno i zaokruženo u svakom smislu, pobrinula se ova elegantna i besprijekorno odjevena dama.

Njen look ima 'i glavu i rep', a odabir boja definitivno je pogodak u sridu. Otprije znamo da u ovoj sezoni ne prolazi samo crna, IN su i zelena i svijetli tonovi, ali nijanse boje vina djeluju nam kao istinsko modno osvježenje na špici.

Plavokosa dama zasjala je u u elegantnoj haljini u stilu dolčevite, a kombinirala ju je s odvažnim, zavodljivim čizmama iznad koljena u kompatibilnoj nijansi, a dio stylinga u boji vina 'finiširala' je romantičnim šeširom. Kombinacija je dodatno 'podignuta' atraktivnim sunčanim naočalama i prepoznatljivom dizajnerskom torbom.


Ukratko - divno, bez greške! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano