Zagrepčanka u čizmama koje su pravi hit. Evo koliko koštaju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 14.01.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Čizme s potpisom hit brenda Inuikii zaokružile su (a usput i - podigle) jedan jednostavan ali iznimno efektan dnevni styling s prve ovogodišnje siječanjske subotnje špice

Iako ćemo po svemu sudeći, nakon vala južine i atipičnih temperatura, onu pravu zimu tek iskusiti, prave zimske komade ove smo godine već vidjeli na zagrebačkim ulicama. Street style 2023. otvorila je subotnja špica koja nam je otkrila efektne kombinacije i hit komade za ostatak zimske sezone, a najzanimljivije je u kategoriji obuće, gdje uz bok klasičnim čizmama i neprikosnovenim tenisicama ove sezone jako dobro prolaze i prepoznatljivi komadi s potpisom hit brenda Inuikii.

Jedan takav model čizmica vidjeli smo protekle subote u režiji ove prekrasne Zagrepčanke koja se odlučila za jednostavnu ali efektnu dnevnu kombinaciju koja ne bi bila to što jeste bez dobro odabranih čizmica.

Odlučila se za seriju klasičnih komada, od traperica do bijele košulje i duge crne pernate jakne, a cijelu priču podigla je upravo 'Classic' čizmama u bež izdanju već spomenute etikete Inuikii. Čizme u ovom stilu (dostupno su u mnoštvu varijacija i boja) inače koštaju oko 300 eura, dok ih na sniženjima možete uloviti za oko 250.


Je li pogodila ili pogriješila s njima, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeInuikii
Povezano