Zagrepčanka u čizmama koje bi mogle obilježiti ostatak sezone

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 18.01.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sa špice nam stiže jedan pravi zimski styling s mirisom nosivog glamura. U krupnom su planu haljina u stilu dolčevite i zavodljive čizme iznad koljena.

Temperature u prvih petnaestak dana 2023. godine bile su više proljetne nego zimske, ali ipak smo vidjeli nekoliko pravih zimskih kombinacija koje mogu poslužiti kao dobra inspiracija za ostatak sezone. I to baš u pravom trenutku jer - po svemu sudeći - ostatak siječnja tražit će toplije komade.

A jedan zimski styling s daškom nosivog glamura režirala je ova zagrebačka fashionistica koja je spojila nekoliko upadljivih i nadasve zavodljivih komada. U prvom su planu čizme kakve vjerojatno imate u ormaru.

Topla ružičasta haljina u stilu dolčevite (komada koji je obilježio aktualnu sezonu!) našla se u kombinaciji s crnim čizmama iznad koljena koje su već nekoliko godina zaredom u najužem krugu najpoželjnijih zimskih komada obuće. Styling je upotpunjen kratkom crnom bundom i torbicom s prepoznatljivim dizajnerskim uzorkom.


Ocjenu kombinacije prepuštamo vama. A usput nam recite i vaš sud o čizmama iznad koljena u prvom dijelu 2023. - hoćete li ih i vi nositi u narednim tjednima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankečizme iznad koljena
Povezano