Zagrepčanka pokazala što je to (h)it kaput za zimu

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 16.12.2021.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crni kaput je vječni jesensko-zimski klasik, ali ove sezone na ulicama Zagreba bolji prolaz imaju modeli u - bijeloj. Dokaz nam stiže sa špice.

Ako nešto zaslužuje titulu vječnog klasika svake jesensko-zimske sezone, onda su to neprikosnovena mala crna haljina i... Crni kaput! Komad je to koji vjerojatno svatko od nas ima u ormaru, bar u jednom primjerku, ali ova sezona donosi neka nova, malo drugačija pravila.

Posljednjih tjedana ulicama Zagreba, pomalo iznenađujuće, vladaju kaputi u svjetlijim tonovima. Najpopularnije su svijetle varijacije smeđe boje, ali i kaputi u bijeloj i prljavobijeloj.

Najbolji dokaz stiže nam s druge subotnje špice u prosincu. Ova Zagrepčanka zaigrala je na jedan efektan i nadasve topao 'teddy' model u bijelom izdanju, a kombinirala ga je s trendovskom bijelom dolčevitom, tamnim trapericama i izvrsnim crnim kožnim čizmama nadahnutim kaubojskim stilom.


Još jedan dokaz da kombinacija crne i bijele nema premca, a ove godine bijelu obično predstavlja - kaput. Što vi kažete na bijele kapute zimi, pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekaputi




Povezano