Zagrepčanka očarala ljetnom haljinom, ali i sandalama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 28.06.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Prekrasna haljina prošarana romantičnim i uvijek aktualnim točkicama pokazala se kao savršen izbor za vrućinu gradskog asfalta. I to u kombinaciji s ništa manje dobrim sandalama.

Nakon svih tih silnih kiša, konačno je u Zagreb stiglo ono pravo ljeto. Kalendarski se start najtoplijeg dijela godine poklopio s onim klimatološkim, a dobro raspoložene i nadasve dotjerane Zagrepčanke priliku su iskoristile na pravi način.

Subotnja je špica tako opet pretvorena u pravu modnu pistu na kojoj smo vidjeli ključne komade i trendove za nadolazeće tjedne i mjesece, a neki lookovi odmah su se izdvojili. Ovo je jedan od njih! U ljetnim je danima naglasak na jednostavnim rješenjima, u prvom su planu obično efektne i ugodne haljine te otvoreni tipovi obuće. Ova kombinacija ima sve navedeno!

Prekrasna haljina prošarana romantičnim točkicama pokazala se kao pun pogodak za vruću subotu na gradskom asfaltu, a ova ju je ljepotica uskladila s ništa manje dobrim ravnim sandalama, dok je styling zaokružila trendi torbicom i nezaobilaznim sunčanim naočalama.


Ukratko - ženstvenost u punom sjaju, ljetna jednostavnost koju obožavamo. Sviđa li se i vama ovo izdanje i koji dio kombinacije vam je bolji - haljina ili sandale?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano