Zagrebačke IT djevojke pokazale što (i kako) nositi ove jeseni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.10.2019.

0

Anita Dujić. Foto: John Pavlish

Anita Dujić. Foto: John Pavlish

Predstavljanje novih modela Izipizi naočala nisu propustile ni hrvatske IT djevojke poput Anite Dujić, Katarine Mamić, Lune Valas, Mije Matić, Paule Puškaš...

Ako u vašem modnom carstvu postoji jedan neizbježan detalj, bez kojega ni ljeti ni zimi ne izlazimo iz kuće, a koji nas ujedno štiti – to su onda vaše naočale.


Francuski brand naočala IZIPIZI ususret hladnijim danima koji su pred nama, predstavlja nove boje i modele koji nisu samo modni detalj, već štite vaše oči ne samo od sunca nego i od plavog svijetla.

Ivana Vukušić

Ivana Vukušić

'Cool heat' nova je kolekcija branda IZIPIZI, koja je u cijelosti inspirirana odvažnim i intenzivnim bojama. Dizajneri su se igrali teksturama i bojama, kako bi nova kolekcija u fokusu imala kontraste koji nam donose igru raznobojnim suprotnostima, baš poput i samog naziva kolekcije, Cool Heat.

Luna Valas

Luna Valas

Paleta kombinira tople i hladne tonove, a neutralnije nijanse ublažavaju kontrast te unose toplinu u vašu zimu. Cool heat kolekcija dostupna je u modelima sunčanih naočala, naočala za čitanje i zaštitu ekrana. Dostupne su u četiri boje: Neutral Beige, Warm Orange, Archi Blue i Cold Blue.

Mia Matić

Mia Matić

Paula Puškaš

Paula Puškaš

Predstavljanje novih modela Izipizija nisu propustile ni hrvatske IT djevojke poput Anite Dujić, Katarine Mamić, Nike Turković, Ivane Vukušić, Lune Valas, Mije Matić, Paule Puškaš...

Nika Turković

Nika Turković

Katarina Mamić

Katarina Mamić

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici.

VIŠE O TEMAMAKatarina MamićAnita DujićIzipiziLuna ValasMia MatićPaula PuškašIvana VukušićNika Turković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se