'Zagrebačka Drew Barrymore' zapalila špicu: Jesu li ovo savršene noge?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 28.11.2018.

37

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Bež, crna i boja vina jednostavno su nepogrešiva jesensko-zimska kombinacija boja, a kako sve to posložiti pokazala nam je 'zagrebačka Drew Barrymore'

Iako nije na glasu kao uzbudljiv mjesec, čemu u prilog ide i njegovo ime, studeni je ipak donio puno zanimljivih događaja i stylinga na krilima niskih temperatura i svih oblika osvježenja koje sa sobom nosi klimatološka zima. I paleta boja prilagodila se uvjetima, umjesto živih i sočnih tonova koji su obilježili prvi dio sezone, sve polako dolazi na svoje. Prirodni jesenski tonovi u kombinaciji s neizbježnom crnom odonose primat.


Tako je i u slučaju ovog stylinga, koji je izvrstan spoj bež, boje vina i veličanstvene crne. No, u prvom planu su savršene noge u atraktivnim gležnjačama s resicama, ali i činjenica da glavna junakinja, čemu u prilog idu i komentari na Instagramu, neodoljivo podsjeća na legendarnu američku glumicu Drew Barrymore.

VIŠE O TEMAMADrew Barrymorestreet stylešpica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se