Zagreb street style: (Pro)ljetnim bojama protiv kišnog svibnja!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.05.2019.

0

Treću subotu u svibnju obilježile su divne proljetno-ljetne boje, od bijele do ružičaste, ali pravi hit su očaravajući žuti i zeleni komadi

Svibanj je sve samo ne ono što smo očekivali. I dalje smo u kišnom razdbolju koje je pokvarilo sve naše street style planove. No, srećom, treća svibanjska subota bila je svojevrstan klimatološki incident, sunce s epojavilo baš kada treba, a mi smo taj predah od kiše iskoristili za još jednu zvrsnu galeriju uličnih kombinacija koje nam govore sve o aktualnom proljeću, ali pritom i donose prve konkretnije naznake ljeta.

Sve je na ovoj špici bilo u znaku divnih (pro)ljetnih boja koje su se odlično uklopile sa svim tim cool tenisicama i bezbrojnih trendovskim denim komadima. Ružičasta je i dalje IN, žuta igra značajnu ulogu (posebno, kao što ćete i sami vidjeti, kada je riječ o hlačama), ali pravo svibanjsko otkriće svakako je - zelena! Nosila se na svim mogućim komadima, a u prvom planu su svakako prozračne zelene bluze i haljine koje bi se mogle prometnuti u pravi lipanjski must-have.

Naš objektiv zabilježio je tridesetak (jako dobrih) svibanjskih kombinacija, u galeriji fotografija pogledajte kako je to izgledalo na špici.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano