Zagreb predstavljen na najvećem skupu američkih turoperatora

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.12.2012.

0

Zagreb | Foto: Wikipedia

Zagreb | Foto: Wikipedia

Voditeljice američke putopisne emisije 'Grannies on Safari' prezentirale su publici od 600 američkih turoperatora ljepote Hrvatske

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba, predstavila je svoj promidžbeni program posjetiteljima najvećeg godišnjeg skupa udruženja američkih turoperatora 2012. - USTOA Annual Conference and Marketplace. Na skupu koji se održao od 6. do 8. prosinca na otočju Havaji, voditeljice američke putopisne emisije Grannies on Safari (Bake na safariju) 7. su prosinca prezentirale publici od 600 američkih turoperatora ljepotu hrvatske prirode, služeći se pritom video materijalom koji je ekipa ove televizijske emisije proljetos snimila u Hrvatskoj.

Nakon uvodnog pozdrava Terryja Dalea, predsjednika USTOA-e, Fraser i Johnson promotivnim su videom provele publiku kroz sve krajeve koje su posjetile prilikom boravka u Hrvatskoj: Zagreb, Varaždin, Slavoniju, Liku i Dalmaciju. Interaktivni program koji je oduševio sve prisutne, a u kojem su voditeljice video materijal popratile i brojnim komentarima, osmišljen je u suradnji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u New Yorku i USTOA-e.

Snimateljska ekipa putopisne televizijske emisije "Grannies on Safari" u proljeće je ove godine provela dva tjedna u Hrvatskoj u organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u New Yorku. Proputovali su veći dio Hrvatske te snimili materijal za dvije epizode, koje će se u serijalu premijerno prikazati tijekom 2013. godine na američkom nacionalnom televizijskom kanalu PBS, na britanskom Travel Channelu i u drugim zemljama.


VIŠE O TEMAMAHrvatska turistička zajednicaUSTOA Annual Conference and MarketplaceTerry DaleGrannies on SafariTravel Channel
Povezano