Zagreb je dobio Wespa Spaces, impresivan poslovni kompleks

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.02.2021.

0

Wespa spaces

Wespa spaces

Atraktivan coworking hub Wespa spaces, smješten na Zavrtnici u Zagrebu, nudi idealno mjesto za rad, ali i savršenu lokaciju za razna događanja

Zagreb je dobio novi poslovni centar jedinstven u ovom dijelu Europe. Naime, na Zavrtnici je otvoren impresivan kompleks Wespa Spaces od čak 3000 kvadratnih metara, koji se osim coworking prostora i ureda za najam može pohvaliti i posebno dizajniranim ambijentom i ponudom idealnom za razna događanja, od manjih predavanja i prezentacija do većih evenata i raznih konferencija. Kapacitet od 320 radnih mjesta čini ga najvećim coworking prostorom u ovom dijelu Europe, a uz sve sadržaje koje ovaj kompleks nudi, te industrijski osmišljen ambijent, Wespa Spaces ubrzo bi mogao postati novo in mjesto u gradu.
Wespa spaces

Wespa spaces

Najbitniji dio svakog radnog dana je radno mjesto i uredsko okruženje gdje ga provodite. U skladu s time Wespa spaces je mjesto osmišljeno tako da pruži komfor i funkcionalnost, te mogućnost izbora koji odgovaraju većini radnih potreba. Sama bit ovog jedinstvenog prostora stoji i u imenu WESPA, koje je akronim za work - eat - socialize - play - anytime. Poslovne zone koje se prostiru kroz prvi i drugi kat te prizemlje namijenjeno druženju i eventima dvije su različite jedinice koje zasebno potpuno samostalno funkcioniraju, ali zajedno stvaraju savršenu cjelinu.
Wespa spaces

Wespa spaces

Poslovni dio sadrži sve potrebno za rad, ali i odmor. Bilo da se radi o uredima ili coworking prostoru, stanarima Wespa Spacesa tokom radnog dana na raspolaganju su sobe za sastanke, phone boothovi, lounge zone za igru i odmor, te čajne kuhinje.

Wespa spaces

Wespa spaces

Ukidanjem epidemioloških mjera, Wespa će potpuno zaživjeti jer će se tada u prizemlju otvoriti restoran Papel, a uz njega i caffe bar. Uz ugostiteljski dio nalaze se i dvorane različitih veličina idealne za razne promocije, radionice, edukacije te konferencije, a Wespa se može pohvaliti i malom kino dvoranom te podcast sobom.
Ono što ovaj centar također razlikuje od ostalih sličnih sadržaja u Zagrebu, osim veličine i jedinstvene ponude, svakako je ambijent modernog industrijskog dizajna koji odiše udobnošću i toplinom.

Wespa spaces

Wespa spaces

Kroz cijeli prostor proteže se industrijski dizajn, dakle grube završne obrade podove i zidova, vidljive instalacije ispod stropova, te izbor materijala i komadnog namještaja. Prostor je osmišljen na način da privuče razne profile poslovnih ljudi i tvrtki, od mladih i start-up tvrtki do već etabliranih ureda, ali i razne umjetnike i kreativce koji u njemu mogu na razne načine prezentirati svoj rad. Sukladno tome određen je i sam smjer unutarnjeg uređenja, čiji arhitektonski projekt potpisuje arhitekt Filip Fiolić. Projektirajući prostor Fiolić je pratio posljednje trendove čistog industrijskog dizajna spojenog s udobnosti tokom korištenja. Poseban detalj i središte cijelog prostora mural je cijenjenog street art autora Lonca koji krasi zid u prizemlju Wespa spaces-a.

"Ovaj moderni koncept ureda osmišljen je tako da kreira poticajnu radnu okolinu za moderne tvrtke koje od ureda traže vrhunsko iskustvo korištenja tijekom cijelog radnog dana, te pokriva sve poslovne potrebe pomoću inovativnih i digitaliziranih pristupa dijeljenju resursa i sadržaja. U ovom dijelu Europe prvi smo centar ovakvog tipa koji će svojim članovima, ali i gostima, ponuditi maksimalno iskustvo kroz vrlo jednostavan i digitaliziran pristup. Nadamo se da ćemo osim idealne radne okoline postati i mjestu na kojem u jednom prostoru funkcioniraju respektabilne tvrtke, mladi osnivači i pokretači inovativnih ideja, umjetnici i razni kreativci međusobno se nadopunjujući", ističu iz Wespa Spaces.

VIŠE O TEMAMAWespa spacesZagreb
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se