Zagreb je dobio Selfie Room, zabilježite svaki trenutak

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.06.2021.

0

Foto: Selfie Room

Foto: Selfie Room

Na boravak u nekom gradu uvijek nas podsjećaju zanimljive fotografije ili videomaterijal, svjedočanstvo o nekom doživljaju ili doživljaj sam po sebi. Zagreb je dobio Selfie Room.

U stvaranju iskustva boravka u nekoj destinaciji fotografije ili videomaterijali imaju vrlo važnu ulogu, tim više što upravo oni produžavaju sjećanje na zanimljiva putovanja, ljude i mjesta koji su nam važni. To je iskustvo sada i pojačano te ima posve novu dimenziju zahvaljujući nedavno otvorenom Selfie Roomu na prostoru Zagrebačkog velesajma.
U poslovnoj klasi vrhunskog aviona, pored znamenite londonske crvene telefonske govornice, u raskošnom vrtu... uz izbor željene scenografije obogaćene nizom originalnih detalja snimit ćete prekrasne fotografije koje izgledom, ali i procesom nastajanja postaju mnogo više od fotografskog registriranja ljudi i ambijenta.
Možete odabrati monokromatske pozadine kao i crno-bijele fotografije ili videosnimke na kojima ćete ostaviti trajni zapis i dragu uspomenu na svoj boravak u Zagrebu s obitelji ili u društvu prijatelja.

Mogućnosti je još mnogo, a kreiranje zapisa o boravku uspomena je sama po sebi, ali i nezaboravno iskustvo njihova nastajanja koje nudi zagrebački Selfie Room.

VIŠE O TEMAMAZagreb
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se