Zagreb Fashion Destination 7. i 8. studenog u Tvornici

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.10.2018.

4

Zagreb Fshion Destination | Foto: Franjo Matković

Zagreb Fshion Destination | Foto: Franjo Matković

Zagreb Fashion Destination, ili skraćeno ZFD, modni je i medijski projekt, manufakturna priča koja traje nekoliko dana početkom studenog

7. i 8. studenoga 2018. rezervirani su za jednu zanimljivu modnu poslasticu u kojoj modni dizajneri, robne marke i radionice iz Hrvatske i regije prikazuju svoje najnovije modne kolekcije koje predstavljaju ili utječu na trenutne modne trendove i na one koje tek dolaze.


Tvornica kulture Zagreb
, mjesto je na kojem će se događati sva čarolija. Njezin nedavno obnovljen interijer savršeno se uklapa u koncept ove nove modne priče.

Model: Ivana Vukušić - Talia model agency

Model: Ivana Vukušić - Talia model agency

Zašto Zagreb? Grad Zagreb zauzima najistaknutije mjesto od svih gradova, te je centar u kojem svaki novi modni iskorak i inovacija postaje važan društveni i medijski događaj. Isto tako, Zagreb je grad koji je uvijek „gladan“ za novim pričama, projektima i u njemu uvijek ima mjesta za kreativnost, za nešto svježe, novo, drugačije i zanimljivo. Misija i vizija samog projekta ZFD18 je postati mjesto susreta mladih dizajnera, afirmiranih kreatora, ali i trgovačkih kuća i prodavača koji će prepoznati kvalitetne marke te ih plasirati na tržište i u maloprodaje, kako bi projekt postao održivim u gospodarskom smislu.

Tijekom višednevnog događaja planira se sudjelovanje nekoliko desetaka hrvatskih dizajnera, te gostiju iz regije; Beograd, Sarajevo, Mostar, ali i ostalih zemalja članica EU, dok prve pozitivne signale o odazvanosti dolaze iz Švedske, Slovenije i Njemačke.

Zagreb Fashion Destination definitivno svim sudionicima i gostima nudi novu inspiraciju za buduće kreativne izražaje i silno se veselimo vidjeti što nam je to ekipa, koja stoji iza ovog maštovitog projekta pripremila.

VIŠE O TEMAMAZagreb Fashion DestinationIvana VukušićTvornica kulture
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se