Zagreb Fashion Destination 2021. u ružičastom izdanju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.05.2021.

0

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

Ružičasta boja kao simbol nade i optimizma, obilježit će ovogodišnji modni događaj koji iz godine u godinu ide naprijed

Moda ne staje, ne živi u okvirima i ne prestaje se stvarati. Godina iza nas bila je neizvjesna i želimo je većim dijelom – zaboraviti. "Želimo ponovo gledati svijet kroz ružičaste naočale", - poručuju kreativci koji stoje iza modnog događaja koji je već odavno pronašao svoje mjesto pod zagrebačkim modnim nebom.
Brojni dizajneri nisu „spavali“, već su stvarali ono što najbolje znaju i ono što najviše vole. Vrijeme korone donijelo je brojna iskušenja svima, i na poslovnom i na privatnom polju. Svi ponovo želimo živjeti u bojama, želimo disati i na taj način upijati sve ljepote kojih smo se u posljednje vrijeme, morali odreći.
Upravo zato, kampanja novog izdanja projekta ZFD 2021., doziva upravo ta bolja i šarenija vremena i oslikava želju dizajnera da se ponovo živi uz isključivo pozitivnu energiju.

Dizajneri koji će na ovogodišnjem virtualnom spektaklu predstaviti svoje najbolje komade su JET LAG by Jasmina Arnautović, DORA by Dora Rubić, ANIMA M by Mirna Posavčević, IDENTITY by Igor Djuga, STAŠA DESIGN by Staša Doblanović Randall, KAYRA DESIGN by Eni Slosar, VJERA by Vjera Furman, CALLEGARI – Talijanska škola za modu i design, PETAR by Lidija Škočibušić, y/GIA by Jelena Geštakovski, FRANCOSJEWELRY by Franko Tončinić & LILA ART by Tamara Krstinić i Nataša Kordić, MARTINA HERAK, TARA TURKOVIĆ & Vida Loca Bio Glitter.

"Pantone Colour Institute već 22 godine najavljuje trendove u bojama. Želja je da ove sezone vladarica boja bude pink, ružičasta u svim svojim izdanjima. Inače, u psihologiji ružičasta boja je simbol nade i optimizma, upravo zato je poruka ZFD-a - THINK PINK ! Misli pozitivno i gledaj život kroz ružičaste naočale, to nam je svima potrebno" – kaže organizator i producent ZFD-a, Tonči Šundov.

Grad Zagreb je suorganizator ZFD projekta te suradnjom s projektom nastavlja podržavati zagrebačke i hrvatske modne dizajnere, obrtnike i male poduzetnike.

VIŠE O TEMAMAZagreb Fashion Destinationhrvatski dizajneriTonči Šundov
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se