Zagreb Beer Fest u svibnju u parku 'Tuđmanac'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.02.2023.

0

Foto: Marko Lopac

Foto: Marko Lopac

Park 'Tuđmanac' i ovog će proljeća postati omiljena proljetna destinacija svih ljubitelja glazbe, pivskog osvježenja i druženja na otvorenom

Zagrebački Park dr. Franje Tuđmana i ovog će proljeća postati omiljena destinacija svih ljubitelja spoja vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja, i to ponovno zahvaljujući mnogima omiljenom Zagreb Beer Festu! Najveći zagrebački open-air festival ove se godine održava od 18. do 21. svibnja, i u svom šestom izdanju park "Tuđmanac" pretvara u proljetnu oazu posvećenu pivu i koncertima.

Stotine tisuće posjetitelja bili su dio dosadašnjih izdanja Zagreb Beer Festa, koji će i ove godine svojim posjetiteljima ponuditi raznovrstan spektar besplatnih koncerata na otvorenom i više od 180 vrsta piva. Kao i do sada, publika će moći uživati u koncertima rock, pop i hip-hop žanrova, a osvježenje će moći pronaći u bogatoj ponudi asortimana industrijskih i craft pivovara te street food zalogajima.

Podsjećamo, prošlogodišnje izdanje Zagreb Beer Festa okupilo je više od 100.000 posjetitelja, koji su u samom središtu grada uživali u moćnim rock riffovima, snažnim hip-hop beatovima i zaraznim pop melodijama, uz šaroliku ponudu pivskog osvježenja, a dio atmosfere iz prošle godine pogledajte i u službenom aftermovie videu.

I ove godine, najveći zagrebački open-air festival održat će se kroz četiri dana, od 18. do 21. svibnja, a prvi koncertni izvođači bit će otkriveni uskoro. "Krenite planirati godišnji, jer se Zagreb Beer Fest vraća u sunčani park dr. Franje Tuđmana", poručuju organizatori.


VIŠE O TEMAMAZagreb Beer Festglazbeni festivali
Povezano