Zagreb Auto Show na programu od 31. ožujka do 5. travnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.01.2020.

0

Zagreb Auto Show

Zagreb Auto Show

Zagreb Auto Show će prvih dana travnja biti regionalno središte smotre automobilske industrije, što je potvrđeno i njegovim članstvom u ekskluzivnoj obitelji auto sajmova u svijetu

Zagreb Auto Show, međunarodni salon automobila, gospodarskih vozila, motocikala i prateće industrije, na prostoru Zagrebačkog velesajma održava se od 31. ožujka do 5. travnja. Osnovan je 1992. godine, održava se svake druge godine, a danas je jedan od najprestižnijih auto sajmova u ovom dijelu Europe. Uvršten je u kalendar sajmova Međunarodnog udruženja proizvođača automobila OICA, krovne organizacije svjetskih proizvođača automobila u svijetu.
Zagreb Auto Show, koji se ove godine održava 16. put, privući će velik broj proizvođača i prodavača osobnih i gospodarskih vozila, motocikala i skutera, proizvođača opreme i rezervnih dijelova, opreme za automobilske radionice itd. Svako je izdanje Zagreb Auto Showa prilika i za nacionalne i europske premijere vozila, radionice i panele te za osvajanje vrijednih nagrada.
Atraktivni izložbeni prostori i eksponati, zanimljivi popratni program i ukupni glamur razlog su da je ova priredba redovito izuzetno dobro posjećena.

Tako je posljednje izdanje Zagreb Auto Showa 2018. godine posjetilo oko 143 tisuće posjetitelja, zabilježene su 133 premijere vozila, a svojim je izlošcima bilo prisutno 85 brendova automobila, motocikala, bicikala, gospodarskih vozila, quadova i kamp vozila.

Stoga se i ovogodišnji Salon očekuje s velikim nestrpljenjem te ga posjetitelji, baš kao i svjetski proizvođači vozila i opreme velikim slovima upisuju u kalendar važnih događanja.

VIŠE O TEMAMAZagreb Auto Showautomobili
Povezano


Još iz rubrike Auto

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se