Zadar Sunset Festival na programu 30. i 31. srpnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.07.2021.

0

BSH Island

BSH Island

Dvodnevnu glazbenu avanturu na kojoj nas očekuju nastupi nekih od vodećih svjetskih DJ-a pokreće tim koji stoji iza jednog od najpoznatijih koncepata zabave - BSH Events

Hrvatska je domaćin novom međunarodnom festivalu Zadar Sunset Festival. Ovaj potpuno novi glazbeni događaj 30. i 31. srpnja stvara zaista jedinstvenu pozornicu za najpoznatije svjetske glazbene umjetnike te na jednoj od najljepših zadarskih lokacija Pozdrav suncu obećaje viešeosjetilno iskustvo uz vrhunsku glazbu, spektakularan pogled na Jadransko more i jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu.

Dvodnevnu glazbenu avanturu na kojoj nas očekuju nastupi nekih od vodećih svjetskih DJ-a pokreće tim koji stoji iza jednog od najpoznatijih koncepata zabave - BSH Events. Projektu se odazvala Turistička zajednica Grada Zadra te tako prepoznavši njegov potencijal u Zadar ovo ljeto ponovno dovela prijeko potreban kvalitetan sadržaj za mlade. Na ovom projektu pridružio im se i novi lokalni koncept organizacije zabavnih događanja Selected Croatia kojem je glavni cilj promovirati lokalne izvođače na ekskluzivnim lokacijama Zadarske županije nudeći jedno sasvim novo isustvo posjetiteljima. U ovo nikad izazovnije vrijeme kada su nam glazba, ples i druženje potrebniji no ikad, hrvatska se obala tako vraća na listu najpoželjnijih party destinacija.

Kvalitetan line-up i zaista posebna lokacija 1. Zadar Sunset Festivala odlični su temelji za dugovječnost festivala koji će bez sumnje iz godine u godinu postati prepoznatljiv u svijetu te u Zadar dovoditi sve više ljubitelja odlične glazbe iz cijelog svijeta.

BSH Events originalni je hrvatski koncept za produkciju i organizaciju događaja koji osmišljava i organizira glazbeno - plesne događaje na pomno odabranim mjestima koja imaju značajnu kulturnu vrijednost.


VIŠE O TEMAMABSH IslandZadarglazbeni festivali
Povezano