Zadar, Lošinj i Rovinj u TOP 50 svjetskih destinacija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.09.2020.

0

Zadar. Foto: CroModa

Zadar. Foto: CroModa

Nova knjiga poznatog veterana u turističkoj industriji na preko 200 stranica daje jedinstven uvid u ono što jednu turističku destinaciju čini izvrsnom

Ugledni profesor i turistički stručnjak Terry Stevens u svojoj novoj knjizi "Wish you were here" uvrstio je Zadar, Lošinj i Rovinj na popis 50 najboljih svjetskih destinacija. Nova knjiga poznatog veterana u turističkoj industriji na preko 200 stranica daje jedinstven uvid u ono što jednu turističku destinaciju čini izvrsnom.
Nastala na temelju 40 godina rada u turističkoj industriji u preko 55 zemalja, knjiga profesora Stevensa objašnjava kako su dobro upravljanje destinacijom te stručni i gostoljubivi turistički djelatnici ponajviše zaslužni za uspjeh destinacije.
Profesor Terry Stevens osnivač je i izvršni direktor višestruko nagrađivane međunarodne turističke konzultantske tvrtke Stevens & Associates sa sjedištem u Walesu. Njegova tvrtka radila je u preko 50 zemalja širom svijeta specijaliziranih za razvoj destinacija i marketing.

VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamZadarTerry Stevens
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se