Zaboravite na tenisice, ona (već sad) nosi najveći hit proljeća

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 08.03.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Proljetni trendovi polako počinju vladati zagrebačkom špicom, a jedan od najvećih u kategoriji obuće definitivno će biti - mokasine. I već smo ih vidjeli 'u akciji'!

Iako je proljeće pred vratima, finalni zimski val još uvijek nam ne da se u potpunosti prepustimo novoj sezoni i od glave do pete zablistamo u svim tim divnim komadima iz novih kolekcija. No, zagrebačka špica već je otkrila dio aduta, a nama su svakako najzanimljiviji potencijalni hitovi iz svijeta obuće. Tamo neće baš sve biti vezano uz tenisice i sandale, jedan od tipova obuće koji bi mogao zasjeniti sve ostalo su - mokasine!

Mokasine, poznate i kao koledžice, u svijet su mode u velikom stilu ušle na prijelazu iz osamdesetih u devedesete godine prošlog stoljeća, a svoju "drugu mladost" počele su proživljavati prošle godine. A u 2022. bi mogle biti još popularnije.

I to nam je potvrdila i špica koja je povezala veljaču i ožujak, na njoj smo ovaj nadolazeći trend vidjeli u punom sjaju.


Ova je zagrebačka ljepotica jedan izvrstan primjerak 'proljavobijelih' mokasina uskladila s elegantnim bijelim hlačama i trendovskim kaputom, i tako najavila vrlo zanimljivo proljeće.

Naravno, zanima nas i vaše mišljenje o ovom sve popularnijem tipu obuće - DA ili NE za mokasine? Hoćete li ih i vi nositi ovog proljeća?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankemokasine
Povezano