Zaboravite čizme, hit tenisice od 100 eura savršene su za špicu

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 24.01.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Tenisice Nike Blazer Mid '77 savršen su izbor za sve dnevne kombinacije, čak i u hladnim zimskim danima. Dokaz nam stiže sa zagrebačke špice.

Zima je obično vezana uz gležnjače ili čizme, ali posljednjih godina tenisice igraju sve značajniju modnu ulogu u hladnim danima. Špica je najbolji dokaz, i ove godine brojne su kombinacije upotpunjene upravo hit tenisicama, a i dalje posebno dobro prolaze kultni modeli iz Nike laboratorija.

Jedan takav, s jakim daškom sedamdesetih godina, na pravi je način isfurala i u svoj zimski look ukomponirala ova modno osviještena djevojka. Pokazala nam je da se siječanj može 'izgurati' i bez čizama, i definitivno nije pogriješila!

Odlučila se za jedan čisti klasik, dugi crni kaput, i to u kombinaciji sa setom zimskih modnih dodataka (šal + kapa), a kombinaciju je upotpunila bijelim komadima koji su se izvrsno uklopili u cijelu priču. Govorimo o bijelim trapericama i prepoznatljivim Nikeovim tenisicama Blazer Mid '77 koje obično koštaju oko 110 eura, iako ih se na sniženjima da uloviti i osamdesetak eura.

Je li pogodila s tenisicama, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMANike Blazer Mid 77tenisicestreet stylešpicaZagrepčankeNike
Povezano