Odabrali smo najbolje proizvode dekorativne kozmetike!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 05.01.2017.

116

Ovaj je proizvod nezamjenjiva alternativa toniranoj kremi. Gotovo se ne osjeća na licu i stvara prirodan izgled.


Donosimo vam popis od 6 proizvoda dekorativne kozmetike koji će vas očarati u ovo hladno i mračno zimsko vrijeme!

1. Lancôme, podloga za makeup Miracle Cushion

2. Make Up For Ever, olovka za oči AQUA XL Eye Pencil

Crna olovka kuće Make Up For Ever za gornju i donju liniju trepavica dobar je odabir. Uz nju će vaše oči biti izražajnije, a ostat će takve cijeli dan!

3. Giorgio Armani, maskara Eyes To Kill

Šminkanje očiju nemoguće je bez maskare. Maskara kuće Giorgio Armani, Eyes To Kill, vašim trepavicama daje obujam, produljuje ih bez da ih lijepi, a lako se skida.

4. Bobbi Brown, bronzer u prahu Bronzing Powder

Bronzer nanesite na jagodične kosti, podbradak i nos. Lice će vam s njim izgledati uže, a lagana preplanulost dat će vam odmoran izgled.

5. Gucci, olovka za usne Iconic Red

Ova olovka klasične crvene nijanse prava je stvar. Njom možete napraviti konturu usana, ali i nanijeti je na cijelu njihovu površinu, kao podlogu za ruž ili samu. Dobit ćete mat efekt. Olovka je postojana i jako pigmentirana. Neće ostavljati tragove na čašama.

6. Tom Ford, ruž Lip Color

Ako želite dodati malo boje u svoj look, crveni je ruž odličan odabir. Tekstura ovog ruža odlično se slaže s olovkom pod brojem 5. Ruž se ne rastapa, dugo traje i ne izaziva crvenilo ili alergijske reakcije.


VIŠE O TEMAMAdekorativna kozmetikaLancome Miracle CushionMake Up For EverArmani Eyes To KillBobbi BrownGucci Iconic RedTom Ford Lip Color
Povezano