Za ljeto sa stilom: Calzedonia otkrila najveće trendove za plažu!

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 22.05.2018.

38

Calzedonia - reklamna kampanja za ljeto 2018.

Calzedonia - reklamna kampanja za ljeto 2018.

Nova reklamna kampanja za kupaće kostime talijanskog brenda Calzedonia snimljena je na vrućim i egzotičnim plažama Bahama

U jeku priprema za ljetni dio sezone Calzedonia je lansirala novu reklamnu kampanju kojom nam otkriva neke od ključnih modela kupaćih kostima. Jedan od najpopularnijih swimwear brendova, i u Hrvatskoj i u svijetu, novu marketinšku priču snimio je na egzotičnim plažama Bahama.
Calzedonia: Kupaći kostimi za ljeto 2018.

Calzedonia: Kupaći kostimi za ljeto 2018.

Talijanska modna kuća okupila je vrhunsku ekipu top-modela u kojoj su se našle Toni Garrn, Paige Reifler, Georgia Fowler i Brooke Perry, a cijelu priču ovjekovječio je objektiv modnog fotografa Bena Wattsa.
Foto: Ben Watts

Foto: Ben Watts

Nova kolekcija badića u znaku je nezaobilaznih cvjetnih uzoraka, romantičnih prugica i trendovskih boja poput strastvene crvene i svijetlozelene.

Od bijele i crvene do nezamjenjivih prugica

Od bijele i crvene do nezamjenjivih prugica

U prvom planu su dvodijelni cvjetni i prugasti kostimi snažno nadahnuti vintage idejama, te nekoliko jako elegantnih jednodijelnih kostima, koji će vas u tren oka pretvoriti u kraljicu plaže.

VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiCalzedoniajednodijelni kupaći kostimibadićidvodijelni kupaći kostimiToni Garrn
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se