Za ljepše blagdane: Obiteljska kolekcija naočala iz Optike Anda

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.12.2017.

6

Optika Anda spremna je za Božić | Damir Dešković

Optika Anda spremna je za Božić | Damir Dešković

Ako niste sigurni u vaš izbor te ipak želite da voljena osoba sama odabere naočale, savršen izbor je Anda poklon bon s različitim cjenovnim iznosima

Treća adventska nedjelja je iza nas, a početak svih blagdanskih događanja koja će nam ispunjavati svakodnevnicu u najljepše doba godine, nosi sa sobom i ono neizbježno pitanje: Što pokloniti svojim najdražima?
Božić je prvenstveno obiteljski blagdan, a sukladno tome u svim poslovnicama Optike Anda pronaći ćete očaravajuću obiteljsku kolekciju naočala za sve članove obitelji. Upakirane u Anda poklon kutijicu, naočale su zaista atraktivan poklon ispod božićne jelke, primjeren za sve uzraste te luksuzan i originalan način kako svojoj obitelji pokloniti koristan modni dodatak koji uvijek mogu imati uz sebe.
Obiteljska kolekcija naočala u Optikama Anda

Obiteljska kolekcija naočala u Optikama Anda

Naočale imaju sve  karakteristike idealnog poklona; njihova se funkcionalnost izražava kroz kvalitetnu zaštitu očiju u svako doba godine, estetika kroz atraktivan dizajn, a različiti stilovi iskazuju individualanu osobnost i posebnost.Ukoliko niste sigurni u vaš izbor te ipak želite da voljena osoba sama odabere naočale, savršen izbor je Anda poklon bon s različitim cjenovnim iznosima po kojima se mogu odabrati naočale u bilo kojoj poslovnici Optike Anda i Anda Store.

Shopping vodič

Dolce&Gabbana - ženske naočale

Dolce&Gabbana - ženske naočale

Za mlađe fashionistice u obitelji koje se vole istaknuti osobnim stilom, upečatljivi modeli brendova iz Optike Anda kao što je Gucci, apsolutni modni imperativ ove sezone, savršeno će se uklopiti u njihov eklektičan stil, a one će zasigurno oduševljeno otvoriti ovaj poklon na božićno jutro.

Gucci za nju

Gucci za nju


Vogue, ženske naočale

Vogue, ženske naočale

Pri odabiru naočala za starije i mlađe pripadnice ljepšeg spola, vječna elegantna klasika poput modela brendova Dolce&Gabbana, Miu Miu, Vogue, svakako je nepogrješiv izbor.

Ray-Ban za njega

Ray-Ban za njega

Muškarci će se razveseliti novim naočalama koje će u njihovu kolekciju modnih dodataka unijeti draž luksuza i praktičnosti. Za muškarce su  izdvojeni  atraktivni modeli sunčanih i dioptrijskih naočala brendova Tom Ford, Gucci, Ray-Ban i Emporio Armani.

Gucci, muške naočale

Gucci, muške naočale

Miu Miu, ženske naočale

Miu Miu, ženske naočale


Police, muške naočale

Police, muške naočale

Dioptrijske naočale za oba spola, koje se ističu kvalitetom i pristupačnim cijenama su kućni brend Optike Anda, Anda Vista. Anda Vista naočale su trenutno dostupne i u akcijama poput Anda Vista Paket i 1+1.

Ray-Ban Kids

Ray-Ban Kids

Za najmlađe, ali i najslađe članove obitelji, izbor su svakako Ray-Ban dječje sunčane i dioptrijske naočale koje su neodoljivo šarmantan i dražestan poklon za malenog frajera ili frajericu.

Ray-Ban Kids

Ray-Ban Kids

Pokažite odvažnost i originalnost te darujte svojim najdražima ljepši pogled na blagdane.

VIŠE O TEMAMAsunčane naočaleOptika AndaDolce&GabbanaGucciRay-Bandioptrijske naočale
Povezano