Za dekolte iz snova: Što kažete na silikonski samoljepljivi grudnjak?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.12.2015.

1523

Silikonski samoljepljivi grudnjak

Silikonski samoljepljivi grudnjak

Silikonski samoljepljivi grudnjak bez naramenica i traka za kopčanje može biti idealan odjevni predmet za nadolazeće svečane prigode i elegantne odjevne kombinacije

S obzirom na to da je potpuno nevidljiv ispod odjeće, pruža željenu potporu i neodoljivi izgled dekoltea. Ne ostavlja ljepljive tragove na koži, te odgovara svakoj veličini i obliku grudi.
Košarice silikonskog samoljepljivog grudnjaka dizajnirane su tako da podižu i oblikuju grudi, košarice su lagane i mekane, te se ne odljepljuju.  Daje osjećaj sigurnosti i samouvjerenosti,  pa je idealan za cjelovečernji izlazak, kao i za svečane i elegantne odjevne kombinacije kojima se žele naglasiti ramena ili leđa, ili pak kada ne želimo da nam se grudnjak ocrtava na uskoj odjeći.
Silikonski samoljepljivi grudnjak jednostavno se lijepi i odstranjuje. Dostupan je u dvije boje: smeđoj i crnoj, te veličinama C ( za manje grudi) i D ( za veće grudi). Materijal: iznutra  100% poliuretanski, a izvana 100% silikon.

Dostupan je u svim BIPA poslovnicama po cijeni od 79,90 kn.

VIŠE O TEMAMAgrudnjaciBipasilikonski grudnjaknedivljivi grudnjak
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se