Yves Rocher u Zagrebu predstavio nove proizvode

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.01.2012.

2

Yves Rocher - novi proizvodi

Yves Rocher - novi proizvodi

Nove linije proizvoda Yves Rocher za ljepotu na biljnoj bazi uskoro dostupne na domaćem tržištu u zagrebačkim trgovinama u Ilici i Arena shopping centru

Francuska marka biljne kozmetike Yves Rocher održala je po prvi puta u Hrvatskoj prezentaciju novih linija svojih preparativnih i dekorativnih proizvoda. Okupljenima u hotelu Sheraton, stručnjaci iz Francuske prezentirali su posebne vrijednosti marke, predstavili paletu novih proizvoda kao i projekte koje pripremaju na hrvatskom tržištu.

Direktor Yves Rochera  za zemlje istočne Europe i središnje Azije, Henri-Bernard Bedoin upoznao je nazočne s  poviješću, vrijednostima i poslovnim uspjesima marke u proteklih 50 godina te s novim konceptom trgovina (New Generation Shop), dok su nove proizvode predstavile Maria Ostrukova, operativni menadžer za istočnoeuropske i srednjoeuropske zemlje te Rehina Chauveau,menadžer za razvoj poslovanja za istočnoeuropske i srednjoeuropske zemlje.

Zrinka Novosel, zastupnica Yves Rochera za Hrvatsku tom je prilikom istaknula kako je brand Yves Rocher prisutan na 5 kontinenata te u više od 80 zemalja. Njegovi proizvodi prodaju se u više od 4.000 trgovina i salona ljepote, gdje  uživaju povjerenje od preko 30 milijuna potrošača, a Hrvatska se toj velikoj obitelji pridružila prošle godine. „Trend povratka prirodi, prirodnoj prehrani i kozmetici, kao i trend očuvanja prirode i biljnog svijeta u uzlaznoj je putanji i u Hrvatskoj te smo ovim putem odlučili vrhunsku vrijednost proizvoda i cjenovnu dostupnost svakom potrošaču (kao jedan od temeljnih postulata marke) predstaviti široj javnosti.“ – naglasila  je Novosel.

Prezentacija Yves Rochera u Zagrebu

Prezentacija Yves Rochera u Zagrebu

Među novim proizvodima ističu se Expert Reparation za njegu tijela na bazi karite maslaca za vrlo suhu kožu, Ovale Lifting maska za lifting efekt lica i vrata, krema i filer protiv dubokih bora Serum Végétal te Moment de Bonheur – novi parfem.  Pored toga, ove sezone je posebno zapažena nova make up linija za proljeće 2012. te inovacija na tržištu: Minceur Detox - preparati za detoksikaciju i otpuštanje masnoća.

Biljna ljepota je osnovni temelj marke Yves Rocher, koja koristi regenerativnu snagu biljaka uz puno poštivanje biljnog svijeta, svih živih organizama te održivosti prirodne ravnoteže na zemlji. Za preparate iz nove linije proizvoda koristi se preko tisuću različitih sastojaka iz biljnoga svijeta, koji već prema uvriježenoj praksi Yves Rochera nisu  genetski modificirani, a sami se proizvodi ne testiraju na životinjama.


VIŠE O TEMAMAYves Rocherpreparativna kozmetikadekorativna kozmetikaHenri-Bernard BedoinZrinka NovoselExpert ReparationMoment de BonheurSerum Végétal
Povezano