YSL Mon Paris Parfum Floral – mrvicu drskiji od prethodnika!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.07.2019.

0

YSL Mon Paris Parfum Floral

YSL Mon Paris Parfum Floral

Istovremeno uzvišen i odvažan, cvjetni miris Mon Paris Parfum Floral raskošan je poput prethodnika, ali još mrvicu drskiji

Želeći intenzivirati cvjetni aspekt mirisa, YSL Beauté je ponovno spojio dva istinska talenta iz svijeta parfumerstva koji su kreirali novi chypre.
Dora Baghriche i Olivier Cresp zajedno su radili na liniji mirisa Mon Paris još od samog početka pa stoga njihov prepoznatljiv pečat suvremenosti i bezvremenske senzualnosti krasi i novi, intenzivni i elegantni miris Mon Paris Parfum Floral.
Foto: YSL

Foto: YSL

Željeli su kreirati cvjetni mirisni nektar koji prožima prepoznatljivi akord cvijeta kužnjaka, u novoj verziji obavijen blistavim spojem delikatnih bijelih cvjetova i sočnih nota breskve.

Ovaj uistinu očaravajući cvjetni miris, koji obuzima sva čula poput lude ljubavne romanse, odiše snagom, postojanošću i iznimnom senzualnošću.

Opojan, vrtoglavo privlačan i prožet snažnim emocijama, strastven, intenzivan i nezaboravan. Mon Paris Parfum Floral budi strast koja tinja u srcu.

Cijene:

MON PARIS FLORAL EDP S30ML FG - 439 kn
MON PARIS FLORAL EDP S50ML FG - 675 kn
MON PARIS FLORAL EDP S90ML FG - 879 kn

VIŠE O TEMAMAženski mirisiYSL Beautyženski parfemiYSL Mon ParisDora BaghricheOlivier Cresp
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se