YSL Manifesto: Za žene koje kažu DA stilu i tajanstvenosti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.02.2013.

28

YSL Manifesto

Sljedeći tjedan u hrvatske parfumerije stiže dugoočekivani YSL-ov ženski parfem - Manifesto

YSL Manifesto

Senzualna ženstvena silueta bočice, opasana prelijevajućim draguljem u boji ametista, predstavlja YSL nevjerojatnom zavodljivošću i očaravajućom strašću.

Žena koja nosi Manifesto profinjena je, snažne osobnosti i velikodušna – a upravo to ističu note jasmina - očaravajućeg, slatkog cvijeta punog svjetlosti i tajnovitosti, s kojim se žene u potpunosti mogu poistovjetiti.

Zelene prozračne note đurđice mirisu daju proljetni zanos. Svijetao i lagan dašak ribiza obavija siluetu opojnim voćnim akcentom. Kroz esenciju cedra i sandalovine probija se senzualni miris drveta koji je obavija poput druge kože i ispušta blagi akord vanilije i zrna tonke.

Kao miris neovisnosti, Manifesto naglašava svaki aspekt osobnosti. Za žene koje žive život punim plućima. Odvažne, pa i u svojim kontradikcijama i krajnostima. Za žene koje kreiraju vlastita pravila i žive kao da ne postoji sutra, bez ograničenja. Manifesto.

"Za žene koje kažu Da stilu, ljepoti i tajanstvenosti, YSL-u, vrtoglavim visinama krajnosti i strasti", poručuju iz Saint Laurenta.


VIŠE O TEMAMAYSLženski mirisiSaint Laurent ParisYves Saint Laurentcvjetni mirisivoćni mirisi
Povezano