YSL Black Opium donosi osjećaj zanosa, na granici ekstaze

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.10.2015.

1490

YSL Black Opium

YSL Black Opium

Za jesen 2015. godine, brand YSL najavljuje veliki povratak crnoj boji i podsjeća na svoj bestseller - zavodljiv ženski miris Black Opium EDP

Poput mirisa koji predstavlja, teško ga je opisati samo iz naziva. Crna je boja koja zapravo i nije boja, već kontradiktorni koncept koji osobi koja je nosi pruža stav 'Sa mnom nema šale!', bez obzira odražava li takav stav zahvaljujući kožnoj 'bajkerskoj' jakni ili crnoj olovci za oči koja odaje da je tulumarila cijelu noć. Neodoljive privlačnosti i urbanog izričaja, naziv OPIUM sinonim je za mističnost i obećanih putovanja. Glasan je poput bas gitare. Raskošan s osjećajem zabranjenog, nesputanog i dubokog.
Poigravajući se neskladom između gorkog akorda zrna kave, sastojka koji nikad dosad nije u tolikoj mjeri korišten u ženskom parfemu, i vedrih bijelih cvjetova, Black Opium donosi osjećaj zanosa, na granici ekstaze.
Najprije slijedi razbuđivanje. Nota zrna kave djeluje snažno i prodorno, uzdrmavši sva osjetila. Potom slijede mekše i ženstvenije note bijelih cvjetova jasmina sambaca i narančina cvijeta, s opojnim i odvažnim finišem božanstvene vanilije i drvenastih nota cedrovine i pačulija, koje zaokružuju miris i pružaju mu dubinu i tajanstvenu eleganciju.

Informativne cijene: 30ml ~ 397 KN; 50ml ~ 612 KN; 90ml ~ 791 KN.

VIŠE O TEMAMAYSL BeautyBlack Opiumženski mirisi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se